29 Kasım 2009

Babam Sagolsun

Eger FB'nin puan kayiplarini Daum, formsuzluk, cezalilar, seyircisizlik, vs. nedenlerine dayandiriyorsaniz yanlislardasiniz. FB'nin tek kaybetme nedeninin babamin deplasmanda olmasi. Daha onceki karnesine bakalim burada oldugu zaman oynanan FB maclarina:

Denizli-FB: Allah'in dedigi olur Appiah tesellisiyle biten 16 dakika gecikmeli mac. Daum'un 3. senesinde insaa ettigi takimin dagilmasi ve seri istifalarla sonuclanan surec. Othello'nun "babanin acisini paylasmiyorum" lafiyla taclandirdigi GS sampiyonlugu.

Ankaraspor-FB: Kezman'in penalti kacirdigi, Zico'lu Avrupa fatihi FB'nin dagilmasiyla sonuclanan vahim deplasman.

BJK-FB: Aragones'in Holosko'ya maruz kalmasi, topun Bobo'nun ayagina oturmasiyla santiyeyi yikmam. 4-2'lik net galibiyet.

BJK-FB: Fink'in Delinho'nun ters ayakla yaptigi ortaya Allah ne verdiyse yapistirmasi. Bobo'nun Lugano'nun etrafinda tavaf edip gaipten bir sut cikarmasi.

FB-Kasimpasa: Yilmaz Vural'in taklasi.

Bence hep beraber uc-bes TL kenara koyup babama emeklilik evi alalim buralardan. FB'yi kokunden kurutmus oluruz. Iki kongre sonra Guven Sazak'la Vefa Kucuk baskanlik yarisinda kozlarini paylasir.

Telkin icin soyluyorum FB'li okuyuculara. Gelecek hafta memlekete geri donuyor, iciniz rahat olsun, normale donersiniz.

5 yorum:

Redman dedi ki...

Totemi bozma Sampican, baban gelmeyecek bir daha deplasmana. Saka yollu konustuk gecen hafta ama Yilmaz Vural ve seyircisiz Kadikoy'e ragmen inanmiyordum acikcasi.

Hakikaten istatistikle fln aciklanabilecek bir durum degil bu arada. Yalvarsak tatili biraz daha uzatir mi sence?

sampi dedi ki...

Makarti butun policelerini Yapi Kredi Sigorta'ya gecirirse araya belki bir hafta kacabilir, emin degilim. WEO'yu teklif ederdim de uzak durmak lazim, en son bir kumarhaneyi yakinca $200 m'luk hasar verdiydik.

Şairler Parkı dedi ki...

Duygu sömürüsü yap sampi, gitme baba diye, n'olur:)

Ege

Unknown dedi ki...

Gencler uzgunum eve dondum.... Eskisehir maci ile 6'da 6 oldu, bu nedenle bundan boyle FB maci varsa yurt disina cikmamaya niyetleniyorum...
PS: Denizli'ye guveniyorum!!!

Pamukk dedi ki...

büyük totemmiş. hay babanın..:|