14 Şubat 2010

Pilot Takim:2 - Demirorenspor:0


Hayirli maglubiyet olarak tanimliyorum bunlari. Camianin dibi gormesi, kum tepesinin YD'ye karsi momentum kazanmasina yardimci olabilir. Bazi insanlar o kadar miyop ki ne kadar kotu yonetildiklerini top cizgiyi gecince gormeye basliyorlar ancak.

Kale atisindan gelen topa ceza alanindan cikmadan evvel dokunan tahta ayakli adamlari alarak ihya ettik Antep'i. Onlar da tas gibi bir takim kurup BJK'yi surklase ederek yendi. Iskeleti ilk 5'e girecek kadar saglam bir kadrolari var. Seyircilerinin kulube sahip cikmasi ve istikrar saglanmasi durumunda onumuzdeki yillar Avrupa kupalarina erisebilecek bir potansiyel var. Malesef sadece buyuklerle oynadiklari maclari seyredebildigimiz icin gelisimlerini periodik olarak takip edebiliyoruz. Sahsen Kayseri-Antep veya Bursa-Eskisehir maclarinin BJK-Genclerbirligi'nden asagi kalir yonu olmadigini dusunuyorum.

Ibrahim Toraman'in sarkik stoper oynadigi macta takimin boyu uzun, oyunculari tembel, usta ayaklari formsuzdu. Senede 2 m Euro'luk kurtarici Nobre'nin menejeri neresiyle gulmustur merak ediyorum bugunku pozisyonlara. Adam topa basketci gibi dokunuyor resmen.

Serdar Kurtulus Tigana topculugunu yer tutma, mucadele ve oyun gorusuyle sergiledi. Ensesi kalin, kendine guveni gelmis, baktigi yere top atabilen 20 yasindaki adami harcadigimiz icin ne kadar gurur duysak azdir. Komsunun tavugu olmasi lazim illa kiymete binmesi icin.

Mustafa Denizli son bir ayda 5 sene yaslanmis goruntu itibariyle. Teknik direktorlere inanilmaz baski uygulaniyor kariyerleri boyunca. Bu da saglik ve ego sorunu olarak yansiyor. Vucutta organlar iflas ederken sahada tavsanlar cikiyor. Mustafa Denizli'yi pek tutmam ama haline uzuldum. Kendisinin kulupte basin sozcusu veya eski anlamiyla "kaptan" gibi bir goreve gecmesini temenni ederim. Futbolun gunluk stresiyle ugrasmak omrunden yiyor sanki.

Su anki beklentim ust uste alinacak maglubiyetlerle cokus yasamak, olaganustu kongreye gitmek. Bakarsiniz demokrasiyle olmayan guzellik darbeyle gelir. Ibrahim Altinsay tanklarla Akaretler'e girse cuntayi gullerle karsilamazsam serefsizim. Olmayacak dua iste ama ya tutarsa. Amin.

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Amiiiiiiiin!!

Mehmet Reşit dedi ki...

Demirören yönetiminin yediği tüm naneler bir tarafa da, şu Serdar'ın gönderilmesi aklıma geldikçe tansiyonumu yükseltir benim. Geri kalan her şeyi, "bir gün kulüp bu adamdan kurtulacak" umduyla belli bir raddeye kadar sakin karşılıyorum ama bu meseleyi değil.

Pamukk dedi ki...

AMİN!