20 Mart 2009

-1-

Biz Kimiz?
Biz Amerika’da yasayan iki insaat muhendisiyiz. Futbol ile cok ilgiliyiz ve Besiktasliyiz. Bunun disinda ikimiz de iyi birer Klasik Rock dinleyicisiyiz.

Nereden Cikti Bu Blog?
Ikimiz de bol bol mac seyrediyor, muzik dinliyor, blog okuyoruz. Fikir nam-i diger Sampi’den geldi. Maksat konu ozgurluguyle iki kelime birseyler karalamak, muhabbet etmek, iyi zaman gecirmek. Zamanla goreceksiniz, tarzlarimiz cok farkli da olsa cogu seye ayni pencereden bakabildigimiz icin beraber kotaririz bu isi dedik. Es dost okusa, bir iki kisiyle tanissak yeter zaten bize.

Amerika Deplasmani?
Birimiz Atlanta’da, birimiz de Chicago’da yasiyoruz. Bu sebeple anlayacaginiz her mac deplasmandayiz. Deplasmana diploma veya diplomalar icin geldik. Is bulunca da onumuzdeki santiyelere baktik. Hayat uzun bir maraton, Inonu'ye daha cok yolumuz duser.

Ingilizce Klavye?
Bu konuyu aslinda baya dusunduk blog’a baslamadan once. Ancak Ingilizce klavye simdilik daha rahat geldi acikcasi.

Son Soz?
Dedigimiz gibi amator ruhla birseyler yapmaya calisacagiz. Olur da surc-i lisan eder isek affola. Rengimizi de belli edelim, alt yapi iskeletli, baskanina borclu olmayan, alnina leke dusurmeyen Besiktas'in renklerine tutulduk. Son 5 senedir keyfimizi kaciracak bir erezyon yasandi. Ama Kartal gonullerde sampi. Her zaman.

Hiç yorum yok: