21 Haziran 2009

"Hookers: 5 - Egypt: 0"


Baslik Goal.com vasitasiyla bir Guney Afrika gazetesinden. Iddiaya gore 1-0'lik Italya galibiyetinden sonra odalarindan paralari ve degerli esyalari calinan Misirli futbolculari soyan onceden aciklandigi gibi kimligi belirsiz hirsizlar degil hayat kadinlariymis. Atilan baslik ve olayin Misirlilar'in basina gelmis olmasi gercekten komik.

"Adamlar Musluman kardesim olmaz oyle sey" de demesin kimse bana. Keza Kuzey Afrika insani kadar omurgasizi cok az bulunur bu dunyada. Takim otobusunu durdurup namaz kilacak kadar Musluman, macta kendini yerden yere atip baskasinin emegini calmaya calisacak kadar ahlaksizlardir ayni anda (bkz. Ahmed Hassan). O yuzden haber dogruysa hic sasirmam, simdiden soyleyeyim...

2 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Daum zamanından Afrikalıları sevmem, istemem deyip duruyordu. Demek ki varmış adamın bir bildiği. Bu arada bizimkiler böyle bir şey yapsa nasıl olur, neler yazar bizim basın merak ediyorum. Çok enteresan başlıklar görebilirdik herhalde. Yenik Mi Lan potansiyeli olan insanlara sahibiz ne de olsa.

Ayrıca yenilenen üst rafta çok güzel olmuş, hayırlı olsun. :]

Redman dedi ki...

Cok tesekkurler.

Bizde benzeri Hasan Sas ile Necati Ates fuhus baskininda yakalaninca yasanmisti yanlis hatirlamiyorsam.

"Futbolcular HS ile NA karakola goturulduler" seklinde gecmisti haber :)