2 Haziran 2009

Edouard Cisse


Okudugumuz haberler dogruysa Cisse yonetimin sezon ortasindaki hareketleri yuzunden (devre arasinda satis listesine konmasi, Fink transferi soylentileri vs.) kirginmis ve ayrilacakmis. Medya ve Besiktas taraftari da cok anlayamadi zaten Cisse'yi. Gariban adam tam 1 sezon boyunca onunde Delgado, saginda Serdar Ozkan, solunda Tello, arkasinda da bir Zan-Toraman-Baki-Uzulmez-Ali Tandogan-Diatta kombinasyonu ile dunya standartlarinda savunma yapmaya calisti. Olmayinca da, bizim topcunun kumasindan 5 dakikada anlayan buyuklerimiz kalkip "Cisse de topcu mu yahu?" deyiverdiler. Degerli medyamizdan bir kisi de kalkip "Bu adam Sampiyonlar Ligi'nde final oynayan takimin direk topcusuydu. Yillarca Fransa'da, Ingiltere'de ust duzey futbol oynamis, hala siz neyi tartisiyorsunuz?" demedi. Ne zaman ki Besiktas arkasina Sivok'u, biraz onune de Ernst'i koydu, o zaman Cisse 'mucizevi bir sekilde' form tutuverdi. Dgrusunu soylemek gerekirse, Cisse'nin yerinde olsam, ben de ugrasmaz bunlarla (yani bizimle), pasa pasa ulkeme donerdim. Ama yine de cikmadik candan umut kesilmez. Belki ikna ederler bir sekilde de Giunti-Tayfur sonrasinda cok ozlemini cektigimiz su saglam orta ikiliyi en azindan bir yil daha da seyredebiliriz.






Cisse ile Ernst'in sezonun ikinci yarisinda oynadiklari futbol kadar dunku kutlamada yaptiklari koordine yumruk sovu da cok hostu. Biri siyah, digeri beyaz hem birbirlerinin yanina hem de Besiktas'a cok yakisiyorlar bence.

Not: Goruntulerin kalitesi cok kotu, kusura bakmayin. Hicbiryerde bulamadim cekilmis resimleri o yuzden kendi aldigim screenshot'lari koydum.

Hiç yorum yok: