7 Haziran 2009

Cifte Sampiyonluk Posteri


Besiktas, gectigimiz gunlerde 2008-09 sezonunu lig ve kupa sampiyonu olarak tamamlayan kadronun, teknik ekibin, ve yonetimin resim edildigi "Cifte Sampiyonluk Posteri"ni resmi internet sitesinde yayinladi.

Oncelikle, Holosko ne yapiyor yahu? Ya gunesin altinda ici gectiginden uyuyakalmis, ya da fotografi cekerken ona haber vermemisler. 3. bir ihtimali aklimdan bile gecirmek istemiyorum.

Kutlamalarin yildizi genc Erkut'un da Serdar Ozkan'in neredeyse kucagina oturmus olmasi bir baska komik ayrinti. Tamam cocuk ufak henuz ama bu kadar da bebe muamelesi yapmamak lazim Erkut'a. Boyle giderse en fazla takimin maskotu olur gelecekte.

Onden 2. siranin en sagindaki arkadasin nereye baktigi konusunda ise pek bir fikrim yok. O taraftan birileri seslendi herhalde tam resim cekilecekken.

Bir de bu fotografta kiraliktan donen Batuhan'in olmamasina takildim. Genc Erkut ve toplam 90 dakika oynamamis olan Erkan Zengin varken Batuhan'in olmayisi enteresan, ozellikle de fotografta bulunmayan bir diger isim Aydin'in akibeti dusunuldugunde endise verici.

Ama neticede fikir guzel, poster de guzel. Kartal Yuvasi'nda satiliyordur eminim.

Not: Yonetimin bu posterde yer almis olmasi konusuna hic girmeyecegim, gormezden geliyorum. Bu haftasonu kendilerini yeteri kadar elestirdim zaten.

2 yorum:

sampi dedi ki...

Poster yamuk sanki, sol tarafta sagdan daha fazla cim gozukuyor. Demiroren su posteri taciz etmese olmaz. Ille Liverpool'dan 8 yemek mi lazim bir adami kovabilmek icin?

Redman dedi ki...

Onu da yaptik ama yetmedi