3 Mayıs 2009

Mustafa Drogba

Su cibiliyetsizi hala savunanlar var. Yok takimi sampiyonluk havasina sokmus, yok camiayi iyi yonetiyormus. Yerim ben oyle yonetimi. Cok basariliysa gitsin halkla iliskiler sirketi kursun meymenetsiz.

Takimda weakest link savunma hattiydi, cunku futbol IQ'su 75'in altinda 4 + 1 (kaleci) adamla geriden oyun kurulamiyor, yerlesim hatalari yapiliyordu. 7 milyon euro bonservis vererek duzeltmeye calistik guya. Defansta mutlaka baktigi yere topu atabilecek, durdugu yerle savunmanin kaleden ne kadar uzakta kurulacagini ayarlayabilecek bir beyin lazim. Inat etti Sivok'tan on stoper yapacak ille. Eldeki tek teknik savunma oyuncusu orta sahada adam kovaliyor. CL finali gormus, her saniye, her atakta ve her defans setinde nerede duracagini bilen Cisse takima giremiyor, olacak is degil.

Bu sene oynadigimiz 40 kusur resmi mac var. Takimda saha parselleme Isvicre kampinda Bern Turkgucuspor'a karsi gibi. Iki kisi pres yapiyor, ucuncu nerde duracagini bilmedigi icin top rakip takimin savunmasindan rahat rahat cikiyor. Taslar yerine otururken de rahat durmayip saha ici degisiklik yapiliyor. Tam oyun rakip yari alana yikilmisken rebound fatihi Ersnt'i oyundan alip taktik disiplini olmayan Serdar Ozkan'i soktu. Top da bizde kalmadi o dakikadan sonra.

Icerde sampiyonluk macina cikmissin, rakibinin derdi Uefa'ya kalabilmek ve topla oynama hala %40. Bu takim sampiyon olmayi haketmiyor.

Puan farkini kapatirken, iyi gunde de soyluyordum, simdi de soyluyorum. Mustafa Denizli'nin futbol adina Besiktas'a kattigi hicbirsey yok. Takim baskana 61 milyon lira borcla kurulmus kadrosuyla maci alirsa aliyor. Degilse de gonullerin sampiyonu olmaktan bile aciziz kepaze yonetimimizle. Sapkadan tavsan Kocaeli macinda cikar. Formasi agir takima tutmaz oyle kumarlar.

Macta tek basina didinen, orta sahadan aldigi topu ust diregin altina cakan Holosko'nun da uc hafta once yedek birakildigini da hatirlatirim.

Korkak Ertugrul diye diye kovdurdugunuz adam gelecek sene ligi Besiktas'in ustune bitirir Denizli bir sezon daha kalirsa.

Egon kadar kafana tas dussun. Torununun adi Mustafa Drogba olsun, e mi.

Hiç yorum yok: