8 Mayıs 2009

Sen Bana Birini Android


Dun Gulriz Sururi'yi Jigsaw'a benzettikten sonra tesadufen ayni esprinin daha once yapildigini farkettim. www.bobiler.org'da 235 sayfa dolusu birbirine benzeyen insanlar/nesneler/karakterler var, yazinin basligini da onlardan aldim (emek hirsizligina karsiyim, delikanli gibi kaynak gosteririm). Inanilmaz eglendim ve guldum bakarken, birkac tanesini paylasmak istedim. Siteyi de cok begendim, gayet yaratici, aferin apacilere.

Zeki Muren - Roy Orbison (Pretty Woman sarkisinin yazari) benzerligi favorim.


Vlade Divac - II. Abdulhamit eslesmesini NBA hastasi Redman'e ithaf ediyorum.


Ertugrul Saglam'a gencken Hababam Sinifi'ndan Ahmet'i canlandirdigi icin sempatim varmis, onu da anlamis oldum.


Son olarak da YILDIRIM DEMIROREN YETER (Yadigar Ejder Turk sinemasinin yapili fakat kafasi pek calismayan karakteri).


Bonus benzetme de benden: TRT-2'de 10dk'da resim yapan Bob Ross'la efsane Alman futbolcu Paul Breitner ayni insan. Iste kanit.


2 yorum:

Redman dedi ki...

Yalniz rahmetli Bob Ross hakikaten cok kral adamdi. Sip-sak resmi cakar gozunun yasina bakmazdi. Hatta bu yuzden, meslegin prestijini dusurup insanlara "Ressamlik kolay is zaten. TRT 2'deki kivircik sacli adam resmin en kralini sol eliyle bile 5 dakikanin altinda cizer" dedirttigi icin kendi camiasindan dislanmisti gariban.

Fırat dedi ki...

Cok baba adamdı ya..Onu izleyipte resim yapmaya calısmayan yoktur heralde..Biz cöp adam yapamazken Bob amca harika bi manzara cıkarıyodu ortaya..:)