4 Temmuz 2009

Au Revoir

Cisse, Marsilya ile buyuk olcude anlasmis. Eski hocasi, beraber Sampiyonlar Ligi'nde final oynadigi, Didier Deschamps'in yanina gidiyor. Buyuk ihtimalle de Premier League'in yolunu tutacak olan Arnavut kaptan Lorik Cana'nin yerine forma giyecek. 

Cisse'nin ne kadar iyi bir futbolcu oldugundan, ve ne yaziktir ki, Besiktas'ta hak ettigi saygiyi goremediginden burada daha once de bahsetmistik. Kiymeti bilinmeyen bir baska onemli oyuncusunu daha kaybetmis oldu boylece Besiktas. Umarim teknik heyet ne yaptigini biliyordur.


Bir kez de su sekilde karsiladigimiz adamlari dogru duzgun gondermeyi bilebilsek keske.

Yolun acik olsun Cisse, gorusmek uzere...

2 yorum:

taksim dedi ki...

Umarım yerine alınan Fink'ten yeterli performansı alırız. Yoksa, marsilya formasıyla başarılı işlere imza atacak bir Cisse'yi izlemek çok daha acı verecek sanıyorum.

Redman dedi ki...

Vallahi Fink'ten belli duzeyde verim alacagimiza inaniyorum. Istikrarli bir oyuncu olusu, Ernst'in varligi, Mustafa Denizli ve Tayfur'un Almanya referanslari hep iyiye isaret ediyor.

Ancak ozellikle Sampiyonlar Ligi'nde Cisse'nin ortaya koyacagi tecrube ve liderligi Fink'ten beklememek lazim. Biraz da bu acidan Ferrari transferi -olursa- cok onemli benim gozumde.

Biz ulke olarak on libero ve stoper seyretmesini bilmiyoruz maalesef. Biraz gerilere gidip Johnssen ornegini vereyim mesela. Bir on libero ya da stoper alindiginda ortaya konan ilk istatistigin attiklari gol sayisi olmasi da bu anlamda cok aciklayici zaten.

Cisse ozelinde en dogrusunu da blogdas Sampi soylemisti gecen sezon: "Adam 90 dakika boyunca dogru yerde duruyor". Hakikaten oyleydi benim gozumde de. Eksikligi hissedilecektir.